Szanowni Państwo,
Jak Państwo pamiętacie, Prof. Piotr P. Lewicki na ostatnim Seminarium "Właściwości wody w żywności" przekazał mi organizację naszych spotkań. W bieżącym roku organizujemy II Sympozjum Inżynierii Żywności, które odbędzie siê w Warszawie w dniach 9-11 czerwca (informację o sympozjum przesyłaliśmy). Początkowo wierzyliśmy, że uda nam się zorganizować obydwie imprezy. Jednak po głębokim namyśle i po sugestii niektórych z Państwa, podjęliśmy decyzję, aby, podobnie jak dwa lata temu, nie organizować oddzielnego spotkania w maju. Gorąco zapraszam wszystkich z Państwa do Warszawy w czerwcu, a w programie sympozjum uwzględnimy oddzielną sekcję "Właściwości wody w żywności". Wszystkie informacje dotycz±ce sympozjum znajdują się na stronie http://kizop.sggw.pl/siz
Przepraszamy za tak późną informację, ale mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Państwa w Warszawie.
Życzymy wiele wiosennej radości.
Dorota Witrowa-Rajchert
Maria Hankus