Przybył K., Samborska K., Koszela K., Masewicz Ł., Pawlak T., Artificial neural networks in the evaluation of the influence of the type and content of carrier on selected quality parameters of spray dried raspberry powders, Measurement, Volume 186, December 2021, 110014, DOI: 10.1016/j.measurement.2021.110014 Punktacja MNiSW: 200 IMPACT FACTOR: 3.927
Płowaś-Korus I., Masewicz Ł., Szwengiel A., Rachocki A., Baranowska H. M., Medycki W., A novel method of recognizing liquefied honey, Food Chemistry - 2018, vol. 245,. 885-889, DOI: 10.1016/j.foodchem.2017.11.087 Punktacja MNiSW: 40,00
IMPACT FACTOR: 4,529
Jarzębski M., Smułek W., Baranowska H. M., Masewicz Ł., Kobus-Cisowska J., Ligaj M., Kaczorek E., Characterization of St. John's wort (Hypericum perforatum L.) and the impact of filtration process on bioactive extracts incorporated into carbohydrate-based hydrogels, Food Hydrocolloids 2020, vol. 104 (July 2020), art. no. 105748, DOI: 10.1016/j.foodhyd.2020.105748 Punktacja MNiSW: 140,00 IMPACT FACTOR: 7,053