Nominacje profesorskie

Dwóch naukowców z Katedry Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu UPP otrzymało nominacje profesorskie – prof. dr hab. Grzegorz Leśnierowski oraz prof. dr hab. inż. Jerzy Stangierski.  WIĘCEJ NA STRONIE

Nominacje profesorskie Read More »

Kolejne sukcesy naszych naukowców!

W ramach realizowanego na naszym wydziale projektu TECHEGGS (POIR.01.01.01-00-2169/20, NCBiR,) kierowanego przez Prof. UPP dr hab. Joannę Kobus-Cisowska i dr inż. Tomasza Szablewskiego, opracowane zostało „Stanowisko naukowo-badawcze do pasteryzacji żółtka, białka i masy jajowej oraz zagospodarowania niepełnowartościowych jaj” WIĘCEJ NA FACEBOOKU

Kolejne sukcesy naszych naukowców! Read More »

Technologia żywności i żywienia Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu otrzymała kategorię naukową A+.

Na podstawie decyzji Ministra Edukacji i Nauki dyscyplina naukowa Technologia żywności i żywienia Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu otrzymała kategorię naukową A+. Takie wyróżnienie otrzymują uczelnie i jednostki naukowe wyróżniające się najwyższym poziomem prowadzonych badań. WIĘCEJ NA FACEBOOKU

Technologia żywności i żywienia Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu otrzymała kategorię naukową A+. Read More »